Mistä tuntee pohjoisen pikkukylän? Vastaus on helppo - ihmisistä! Nimittäin on jo tilastollinen tosiasia, että pohjoisen pienissä kylissä eläkeläiset ovat hallitseva väestönosa. Pieneen kylään muuttavan tuleekin tiedostaa, että eläkeläiset tulevat "vakiovarusteena". Ei siinä mitään, ihanaahan se on, kun on jokin pieni paikka, jossa he saavat viettää turvallisesti eläkepäivänsä toisten eläkeläisten kanssa. Elämään kuuluvat kauppareissut taksilla, nuorten (niiden harvojen) arvosteleminen sekä vesijumppa.

En toki valita, minulla on oma viehätykseni tähän paikkaan. On juuret, on sukua, perhe jne. MUTTA SILTI onko pakko kritisoida vaatetyyliä (sitä vähäistä, mistä haluaa pitää kiinni), puhetyyliä (ja KYLLÄ englanninkieli vaikuttaa suomen kieleen, get over it!) ja onko aina pakko antaa niitä mielettömän viisaita neuvoja?? Olenkin hieman loman tarpeessa ja suunnittelen Helsingin reissua. Haluan nähdä omanikäistä jengiä! Mummojengin jälkeen tekee varmasti terää.

Pahoittelut, että puhuin vain mummoista, vaikka tarkoitin eläkeläisiä. Mutta kun ne harvat mieseläkeläiset, joita voisin kritisoida, ovat dementoituneet.

-Routa